Virksomheds cases

Gennem årene har vi afholdt events for en lang række virksomheder i både Danmark og i udlandet. Fælles for alle vores events er, at vi sammen med virksomheden, finder frem til den kerneopgave, som eventet skal løse. Skal medarbejderne motiveres? Skal der skabes relationer? Skal virksomhedens produktet brandes? Uasnet hvad den overordnede strategi er, sørger vi for planlægning og koordinering, så alle deltagere føler at de får en oplevelse med derfra, som de ikke ville have fået andre steder.

Guldbiler og Casper Elgaard i Bugatti Veyron

Sommeren 2018 stod på guldbiler for Eurojackpot, og peakede da vi til Copenhagen Historic Grand Prix leverede en Bugatti Veyron i guld. To heldige vindere fik ovenkøbet en tur rundt på racerbanen i Bugattien, med Casper Elgaard som chauffør. Udover Bugatti'en leverede vi også 3x Audi R8, Bentley Arnage, Mercedes AMG GT S, Maserati MC Stradale og Ferrari F360 Modena. 

The Great Escape 2019

I april 2019 gik turen til den eksklusive ferieø Sylt - kun en kort sejltur fra Danmark. Turen startede i smukke omgivelser på Vibegaard, der severede egenproduceret mousserende vin og frugtsaft. Køreturen rundt på Sylt var i en klasse for sig, vejret var med os, og de mange gode spisesteder blev flittigt benyttet hele weekenden.

Fujitsu trackday & Formel1 i Barcelona

I maj 2015 afholdte vi firmaevent i Barcelona. Eventet bestod bl.a. af banekørsel på en smukt beliggende racerbane syd for Barcelona, hvor deltagerne fik lov til at prøve kræfter med en ægte Porsche Boxster racerbil og Ferrari F430, for til sidst at få en highspeed tur med en racerkører ved rattet i en vild Renault Clio Cup. På hotellets flotte tagterasse, med udsigt udover byens tage, blev der fredag aften afholdt et fagligt indlæg og hele søndagen foregik på formel1 banen Circuit de Catalunya, hvor Spaniens Grand Prix bliver afholdt. 

Ferrarikørsel & Formel1 i Italien

I september 2014 gik turen til Italien, hvor vi havde fornøjelsen af, at vise vores gæster rundt i Ferrari's hjemby Maranello. I Maranello besøgte vi bl.a. Ferraris officielle museum, der indeholder mange spændende racerbiler, gadebiler og de mest eftertragtede Ferrari'er som 'La Ferrari', 'Ferrari Enzo', 'F40', 'F50' m.m. Derudover besøgte vi naturligvis de kendte restauranter i byen, hvor Ferrari's personale, formel1 kørere og andre kendte personligheder spiser, når de er i Maranello. Deltagerne fik naturligvis også en tur bag rattet i en af de nyeste Ferrari-modeller, hvorefter turen afsluttedes søndag i Milano med Italiens Formel1 Grandprix på Monza banen.

Udstilling i Messe Center Herning

I 2013 udstillede vi et bredt udvalg af forskellige sportsvogne i MCH. Bilerne vi medbragte var Lamborghini Gallardo, Ferrari F355 Spider F1, Ferrari 348 Spider og den legendariske Ferrari Testarossa. Udstillingen bestod derfor af en god blanding af moderne og klassiske sportsvogne. Vores stand tiltrak mange besøgende, og messen var en af de (hvis ikke den) mest besøgte det år i Messe Center Herning. 

Grand tour til den franske riviera

I maj 2012 afviklede vi en af vores mest eksklusive ture for flere medlemmer af den danske Ferrari Owners Club. Turen startede i Milano, og herefter gik den videre mod Nice, hvor vi boede på det berømte femstjernede Hotel Negresco. På turen besøgte vi Monte Carlo, hvor vi parkerede de flotte danske Ferrari'er på casino pladsen, vinslottet Chauteau de Berne, de smukke bjergveje i Gorges du Verdon, shoppede i Cannes og meget mere.

Kontakt kundeservice: