SE HVAD PRESSEN SKRIVER
ARTIKLER, TV & RADIOINDSLAG

Gennem årene har vi fået meget omtale i pressen bl.a. i forbindelse med konfirmationskørsel. Vores større events, konkurrencer og messedeltagelser skaber som regel også en del opmærksomhed hos jounalisterne, der har givet os omtale i både aviser, TV og radio.

Herunder finder du et lille udpluk af, hvad pressen har skrevet om os.

Børnehjælpsdagen - Drømmebanken
(opdateret 30-09-2020)

VAFO.dk
22. april 2016

Onlineportaler om specialbiler:
​Konfirmanderne lever drømmen ud 

Konfirmation - Den unge konfirmand har netop sagt ja, den religiøse del er overstået og på vej ud af kirken, opdager konfirmanden overraskelsen. På parkeringspladsen holder en funklende Lamborghini, en amerikansk ”flyder”, en hestevogn eller et andet transportmiddel, som er de færreste af os forundt til daglig.

 

Se artiklen her..

Ferroni.dk
04. april 2016

BilDrømme har drømmebilerne
Ferroni mødtes med firmaet Bildrømme en søndag i april for, at mærke stemningen og opleve hvordan firmaet leverer oplevelsesture til en masse forventningsfulde kunder, der alle var mødt op for at komme bag rattet af deres drømmebil. Bildrømme er en af de største udbydere af oplevelsesture herhjemme - men firmaet er også mestre i at give de vildeste køre-oplevelser i superbiler til både private arrangementer....

 

 

Se artiklen her..

Jyllandsposten
29. februar 2016

Lej en drøm på hjul 

»Folk køber oplevelsen af at have en bil. Bare det at åbne døren og sætte sig ind i den og så høre motoren, kan være rigeligt. Det er et spørgsmål om at få opfyldt drømmen om at køre en bil, som ellers ville være uopnåelig,« forklarer Morten H. Andersen, ejer af onlineportalen BilDrømme, der formidler kontakt mellem lejere og udlejere af lækre sportsvogne som Ferrari, Lamborghini og Porsche...

 

Se artiklen her..

UGEAVISEN
29. april 2015

De unge udlever bil-drømmene ved konfirmationen

I samarbejde med tøjmærket !Solid lanceredes i februar 2015 en konkurrence, hvor en heldig konfirmand kunne vinde en konfirmationstur i en rød Ferrari. Ejeren af BilDrømme.dk, Morten Andersen fra Haderslev, har gennem mange år oplevet den store glæde...

Se artiklen her..

!SOLID
Februar 2015
Konfirmations konkurrence

I samarbejde med tøjmærket !Solid lanceredes i februar 2015 en konkurrence, hvor en heldig konfirmand kunne vinde en konfirmationstur i en rød Ferrari.

FERRONI.DK
December 2014
BilDrømmene blev til virkelighed

Det er søndag middag og solen står højt på himlen bag den hvide kirke lige uden for Aarhus. Kirken er fyldt med glade unge konfirmander, der alle skal fejre den store dag. Foran kirken står en flot rød Ferrari F430 Spider klar - endnu en heldig konfirmand skal om lidt på sit livs tur i den potente italienske sportsvogn - leveret af BilDrømme.

Morten H. Andersen og Kenneth Nielsen driver begge firmaet BilDrømme - og dagens arrangement er blot ét af mange sæsonen igennem. Men turen for den unge konfirmand er lige så vigtig en opgave, som det store event der afholdes senere på måneden for et stort antal medarbejdere i et privat firma. Passionen for bl.a. Ferrari er hele grundstenen i firmaet Bildrømme - og netop pga. det, så ved...

Se artiklen her..

FYENS STIFTSTIDENDE
07-01-2014
DRENGEDRØM GÅR I OPFYLDELSE

Morten Andersen forelskede sig som dreng i Ferraris drømmebiler, og nu er passionen på vej til at blive levebrød for den unge nyborgenser.

En lav, bred Ferrari - rød selvfølgelig og med brede sutter og en drønende motor. Sådan en bil kan få det til at gibbe i enhver rask dreng.

De fleste af os lader det blive ved drømmen og et par modelbiler som barn, og så køber vi en Berlingo når vi bliver voksne. Men for 25-årige Morten Andersen blev bildrømmen mere end bare en drøm.

Se artiklen her..

Magasinet "Arbejdsmiljø", nr. 3/2014 (marts)

DAGENS.DK
02-05-2013
FERRARI-KØRSEL ER ET HIT HOS KONFIRMANDER

Når landets konfirmander i disse uger udklækkes i hobetal, holder der ofte en rød Ferrari ved kirken.

En rundringning foretaget af MetroXpress viser nemlig, at Ferrarier er et stort hit, når komfirmanderne skal transporteres fra kirken og hen til konfirmationsfesten.

- Hen over de store konfirmations-weekender kører vi omkring 50 konfirmander over hele landet, og vi får flere og flere henvendelser, siger Morten Andersen, indehaver af Bildroemme.dk, til MetroXpress...

Se artiklen her..

prøv en ferrari, firmaevent, prøv ferrari, prøvetur i ferraritur, lej en ferrari, lej en lamborghini, lej en porsche, prøv en porsche, prøv en lamborghini, bryllupskørsel, konfirmationskørsel, go dream, oplevelsesgaver, go dream, sports car rental, gavekort ferrari, gavekort lamborghini, gave til manden

METRO EXPRESS
02-05-2013
KONFIRMANDER STÅR I KØ TIL FERRARI-KØRSEL

Når landets konfirmander i disse uger udklækkes i hobetal, holder der ofte en rød Ferrari ved kirken.

En rundringning foretaget af MetroXpress viser nemlig, at Ferrarier er et stort hit, når komfirmanderne skal transporteres fra kirken og hen til konfirmationsfesten.

- Hen over de store konfirmations-weekender kører vi omkring 50 konfirmander over hele landet, og vi får flere og flere henvendelser, siger Morten Andersen, indehaver af Bildroemme.dk, til MetroXpress....

Se artiklen her..

BIL MAGASINET
25-04-2013
HAN FIK PRAKTIKPLADS HOS FERRARI I HONOLULU

Til dagligt er 24-årige Kenneth Nielsen ansat hos C.A. Larsen Automobiler A/S, Peugeot Viby, som biløkonomstuderende, men i øjeblikket er han i gang med sit tre måneder lange udlandspraktikophold på 4. semester af biløkonomuddannelsen. Det er henlagt til en Ferrari-forhandler på Hawaii.

Virksomheden hedder JN Exotics og forhandler eksotiske biler som Ferrari, Maserati og Lamborghini. Den ligger i Honolulu, har eneforhandlingen af disse mærker og dækker hele Hawaii.

Efter tre semestre på skolebænken og sideløbende praktik i Danmark.....

LÆS HELE ARTIKLEN HER

Se artiklen her..

ÅRHUS ONSDAG
16-09-2012
OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

I forbindelse med åbenthus i BilByen Risskov 16. september 2012, var BilDrømme blev bedt om at stille op med tre lækre sportsvogne, til afvikling af køreture for arrangementets mange glade besøgende.

Vi medbragte en Lamborghini Gallardo Spider, Ferrari 360 Challenge Stradale samt en Ferrari 348 Spider.

Se artiklen her..

Bil Magasinet Ferrari, prøv en ferrari, firmaevent, prøv ferrari, prøvetur i ferraritur, lej en ferrari, lej en lamborghini, lej en porsche, prøv en porsche, prøv en lamborghini, bryllupskørsel, konfirmationskørsel, go dream, oplevelsesgaver, go dream, sports car rental, gavekort ferrari, gavekort lamborghini, gave til manden

BIL MAGASINET
18-05-2012
VIND EN TUR BAG RATTET I EN FERRARI

Da Ferrari viste den nye 355 GTB i 1994, var den en revolution. Hovedlinjerne fra 348 var bibeholdt, men forbedret markant, og det samme var kvaliteten. Ydelsen på 109 hk pr. liter var fuldstændig uhørt og gav genlyd overalt - det samme gælder i dag, hvor alle vender hovedet på gaden, når V8'eren synger.

1. præmie
Vinderen får en køretur bag rattet af en original Ferrari 355 GTB F1 i Storkøbenhavn. Vinderen skal have kørekort og følge enhver instruks fra medkøreren under kørslen...

LÆS HELE ARTIKLEN HER

JV Ferrari Konfirmation

JYDSKE VESTKYSTEN
15-04-2012
FORÆLDRE BESTILLER VILD TRANSPORT

Der bliver ikke sparet på noget, når forældre arrangerer deres børns konfirmation. Det melder flere sydjyske transportfirmaer, efter de i år har modtaget usædvanligt mange henvendelser fra forældre, som ønsker at fragte deres børn til og fra kirken på en unik måde.

Det er transportmidler som luksuslimousiner, sportsvogne og helikoptere, der i stigende grad bliver luftet, når de unge skal bekræfte deres kristne tro.

Morten H. Andersen, der står bag hjemmesiden bildroemme.dk, hvor privat personer tilbyder at leje deres egne sportsvogne ud til andre, mærker tydeligt den stigende efterspørgsel fra forældrene...

Se artiklen her..

Motorsporten.dk
01-05-2011

Passion som forretning
Se artiklen her..

 

 

Konfirmationsportalen
04-02-2011

Lej en Ferrari
Se artiklen her..

 

 

Bilmagasinet
02-09-2009

Ferrari i silende regn
http://bilmagasinet.dk/article/33881-ferrari-i-silende-regn

 

 

Motorsporten.dk
01-09-2009

F-Day var en succes
http://www.motorsporten.dk/news.asp?aID=37611

 

 

Bilzonen
28-08-2009

Ferrari kunstudstilling med co-driver ture
Se artiklen her..

 

 

DinBy.dk
19-08-2009
Drengedrømme på Padborg Park
Se artiklen her..

 

 

Bilmagasinet
11-08-2009

Stor Ferrari-fest i Padborg
Se artiklen her..

 

 

Jydske Vestkysten
15-08-2009
Ferrari-show var kæmpe succes
Se artiklen her..

 

 

Gram Slot
15-08-2009
Ferrarier på Gram Slot
Se artiklen her..

 

 

Århus Stifttidende
08-08-2009

Ferrari Days i Storcenter Nord
Se artiklen her..