Konkurrencebetingelser

Denne konkurrence er oprettet og drives af nedenstående:

BilDrømme.dk
K&M Event I/S
Sohlsvej 6a
6100 Haderslev

mail@bildroemme.dk

 

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc.

De oplysninger der opgives er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3 part. Du vil som deltager i konkurrencen fra Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

 

Hvem kan deltage? 

Det er kun brugere der har en Facebook profil der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en Facebook profil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til en hver tid. 

Deltagere der ikke ”synes godt om” eller ”liker” konkurrenceafholderen inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. 

Deltagere der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. 

 

For at deltagere behøver du ikke at oplyse din e-mail adresse. Hvis ikke den er oplyst vil vi sende dig en privatbesked om din præmie. Hvis den til gengæld er oplyst vil vi sende dig en mail til din oplyste e-mailadresse på Facebook om din præmie, hvis du vinder. 

 

Aldersbekræftelse

Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år. 

NB: Turen kan kun køres på egen hånd (med instruktør i passagersædet), hvis du er fyldt 25 år. Ellers vil turen blot blive kørt med vores instruktør ved rattet.

Præmie

Præmien består af 1x gavekort til 15 min. kørsel i Ferrari eller Lamborghini, 2x BilDrømme T-shirt. Samlet værdi kr 1199,- Vinder kan ikke ombytte præmie til kontanter. 

Rettigheder

Der forbeholdes ubetinget ret til, at udelukke e-mails, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb

Konkurrencen løber fra d. 25 december 12.00 kl. 2014 til d. 1. januar 2015 kl. 12.00

 

Vinder

Vinder trækkes og offentliggøres på facebook d. 1. januar 2015.