konfirmationskørsel, konfirmandkørsel, kørsel af konfirmand, konfirmationskørsel pris

Konfirmationskørsel

Find den helt rigtige superbil til den store dag. Overrask konfirmanden ved kirken, under festen eller med et gavekort, og giv ham/hende en oplevelse for livet! Vi dækker hele landet, og hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige bil, til den rette pris.

Kørsel med konfirmand

Fødselsdag, fødselsdagsgave, prøv en ferrari, kør en ferrari

Fødselsdag

Mangler du en fødselsdags gave, der er lidt udover det sædvanlige? Hvad med en tur bag rattet, eller som passager, i en vild Ferrari eller Lamborghini? Vi dækker hele landet, og hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige bil, til den rette pris.

Fødselsdag

Polterabend, idé til polterabend, ferrari til polterabend, polterabend events

Polterabend

Den perfekte start på en fed polterabend, kan være svær at finde, men en tur bag rattet af en Ferrari, er bestemt ingen dårlig idé! Forestil dig f.eks. at blive vækket til lyden af en Ferrari i indkørslen, alt imens gutterne er klar med kaffe og rundstykker.. Vi dækker hele landet, og hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige bil, til den rette pris.

Polterabend

bryllupskørsel, brudekørsel, bil til bryllup, bryllupsbil, bryllupskørsel pris

Bryllupskørsel

Find den helt rigtige bryllupsbil. Der er mange muligheder, og I har mulighed for selv at sidde bag rattet på flere af bilerne. Vi dækker hele landet, og hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige bil, til den rette pris.

Bryllupsbil