Alle varer  /  Kør på bane  /  Kør på alm. vej  /  Racerkører for en dag

Racerkører for en dag

Test dine evner som racerkører

Din drøm om at køre en racerbil kan vi hjælpe dig med at gøre til virkelighed på FDM Jyllandsringen. Med dig selv bag rattet får du ved denne hæsblæsende racerevent, for alvor muligheden for at afprøve dine evner indenfor motorsporten. Fornem duften af brændt gummi, når du styrer en racerbil rundt i de skarpe sving på FDM Jyllandsringen, og få en oplevelse du sent vil glemme!

Hvad sker i løbet af Eventet?

Racerkører for en stund starter med, at du får en grundig instruktion i banens ideallinier, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået. Herefter bliver du fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko – og så går det ellers løs på banen hvor du sætter dig bag rattet i din helt egen Scirocco Racer. De første 5 omgange køres efter en pacecar som viser teknikken og ideallinierne på banen. De næste 5 omgange får du selv lov til at give fuld gas og mærke udfordringerne i at være racerkører.
Efter denne fantastiske oplevelse kommer afslutningen til at foregå i highspeed tempo med en erfaren racer bag rattet. Du bliver passager i en åben, to-sædet Peugeot Spider og så går det ellers i fuld fart rundt på banen.
 
Sådan ser programmet ud:

  • Velkomst og instruktion i ideallinier, bane, biler, flag og sikkerhed
  • Omklædning til køredragt, hjelm og racersko
  • 10 omgange i VW Scirocco Racer
  • 2 omgange High Speed tur i Peugeot Spider Racer
  • Afslutning og udlevering af diplom
  • Varighed ca. 2 timer

Bilerne:

VW Scirocco
– 240 hk – 1050 kg – 6 trins gearkasse m/ ”Formel-1 gearskifte”
En VW Scirocco racer er en ombygget standardvogn, der er udstyret med en 2,0 l turbomotor med 240 hk. Grundet sin ombygning og lave vægt på ca. 1050 kg er den lynhurtig og hurtigere end en Ferrari 360 i gadetrim.

Peugeot Spider – 225 hk – 850 kg – 6 trins gearkasse m/ ”Formel-1 gearskifte”
Peugeot Spideren er en åben 2-sædet racer og er på mange områder bygget op efter de sammen grundlæggende principper som en Le Mans Racer. Turbo- ladet motor og en tophastighed på 250 km/t og 0 – 100 på 6 sek.


Hvem kan deltage:
Racerkører for en stund er for alle med gyldigt kørekort. Man kan tilmelde sig enten som enkeltpersoner eller i større grupper. På dette event kan der maksimalt deltage 12 personer.

Bemærk: Der skal underskrives en selvrisikoerklæring på maksimum 21.875 kr. for eventuelle skader på bilerne. Selvrisikoen kan nedsættes til 10.000 kr. ved køb af en ekstra forsikring til 650 kr. Alle priser er inklusiv moms. Deltagere er dækket af FDM’s ansvarsforsikring.

Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdato.

OBS Når du bestiller, skal du udfylde med gavemodtagers navn og adresse, men DIN EGEN e-mail. Så kommer gavekortet til at lyde på det korrekte navn.

4.595,00 DKK

På lager
Levering: 2-3 dage

Andre forslag til dig