Rullende reklamesøjle, guldbiler, reklamebiler, outdoor media, reklamebil, bil til markedsføring, biler til reklamefilm
Rullende reklamesøjle, superbiler med din reklame

Få ting tiltrækker sig lige så meget opmærksomhed, som en ægte superbil, der både opfanger nysgerrige blikke, og kan råbe omverdenen op med masser af motorlyd.

Så hvorfor ikke benytte vores mest effektive redskab, og bruge det til at formidle dit budskab på en effektiv og fleksibel måde, der kan transporteres lige præcis derhen, hvor du gerne vil have opmærksomhed.?


Kombiner din kampagne med en konkurrence om en køretur, lad de besøgende få taget billeder ved bilen, eller brug bilen som blikfang i annonceringen op til et arrangement.


Det bliver nemmere for de forbipasserende at huske din forretning, og med et velplaceret reklameskilt, vil dit navn og logo også efterfølgende, fremgå af de mange billeder, der med garanti vil blive taget af bilen, delt med venner og bekendte og gemt på smartphonen.

Rullende reklamesøjle, guldbiler, reklamebiler, outdoor media, reklamebil, bil til markedsføring, biler til reklamefilm, bil til marketing

Effektivt blikfang

Med et diskret logo på en af vores biler, vil du hurtigt kunne opnå meget opmærksomhed til dit næste firmaevent. 

Dine kunder vil huske dig, og dit logo vil fremgå tydeligt på mange af de billeder, der måtte blive taget i forbindelse med eventet. 

Fleksibel reklamesøjle

En fuldfoliering giver din virksomhed massiv opmærksomhed, som f.eks. denne kampagne med guldbiler, der turnerede rundt i hele landet. 

Vi kan designe indpakningen efter dine ønsker og hjælper dig godt på vej, så du opnår den mest optimale placering af logo og budskab.

Rullende reklamesøjle, guldbiler, reklamebiler, outdoor media, reklamebil, bil til markedsføring, biler til reklamefilm, bil til marketing

Kontakt kundeservice:

Udvalgte referencer: